Bijzonderheden lessen

Eventuele bijzonderheden worden voor 13:00 op onze website vermeld.
Als de temperaturen over de 30 graden gaan, dan kan het zijn dat wij de lessen annuleren i.v.m. Dierenwelzijn. Houd aub goed onze website en FB pagina in de gaten.

Nieuws brief

Wij communiceren steeds meer via email naar onze leden.
Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Mail dan "info aan" naar lessen@satana.nl

KNHS-dressuur wedstrijd

Inschrijven voor het indoor seizoen 2017/2018 kan via: MijnKNHS!
De datums zijn te vinden in onze KNHS Agenda.

Dagbesteding

Op onze manege is plaats voor dagbesteding voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of lichamelijke beperking. De dagbesteding bestaat voornamelijk uit paarden verzorgen en terreinonderhoud.
Gelieve contact op te nemen met Ritty van der Velden: info@satana.nl / 06-53481010

Bang voor paarden?

Bang voor paarden of paardrijden? Maar wilt u toch graag met paarden bezig zijn? Wij hebben hele brave paarden en pony’s en hele kundige instructrices in huis die u of uw kind helpen over de angst heen te komen. We beginnen altijd met de kennismaking met het paard op stal en uw mag zelf uw grenzen aangeven. Daarna gaan we of met het paard aan de hand werken of als u dat aandurft een stukje rijden.
Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Afbeeldingsresultaat voor mail

Jaarlijkse Speldag

Jaarlijkse Speldag

Manege Satana organiseert ieder jaar in januari een Speldag.
Tijdens die speldag staat er een behendigheids parcours in de bak opgesteld.
Er zijn verschillende opdrachten mogelijk, enkele voorbeelden van de afgelopen jaren: sneeuwpop bouwen / sneeuwballen slalom / ringsteken / schabrakjes op de waslijn hangen / spenen verzamelen / baby de fles geven.
Voor iedere opdracht die je goed uitvoert krijg je punten. Je probeert om zoveel mogelijk punten te behalen binnen de tijd.

Er zijn diverse groepen oa. mini jeugd / jeugd / tieners / volwassenen voor alle groepen geldt dat er een rijdende groep is en een niet rijdende groep.
Dat betekent dat ook mensen die nog nooit op een paard hebben gezeten kunnen meedoen! En dus kun je vriendjes en vriendinnetjes laten kennismaken met paarden, maar ook je vader of je moeder kan meedoen. (Kun je gelijk even duidelijk maken dat paardrijden best wel moeilijk is, maar ook hartstikke leuk!)
 

De beste 2 ruiters van iedere groep strijden tegen elkaar in een spannende finale !!!


Klik *hier* voor een filmpje!