Bijzonderheden lessen

Eventuele bijzonderheden worden voor 13:00 op onze website vermeld.
De lessen vallen uit met: Koningsdag, Hemelvaart en met Pinksteren.

Nieuws brief

Wij communiceren steeds meer via email naar onze leden.
Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Mail dan "info aan" naar lessen@satana.nl

KNHS-dressuur wedstrijd

Inschrijven voor het indoor seizoen 2017/2018 kan via: MijnKNHS!
De datums zijn te vinden in onze KNHS Agenda.

Dagbesteding

Op onze manege is plaats voor dagbesteding voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of lichamelijke beperking. De dagbesteding bestaat voornamelijk uit paarden verzorgen en terreinonderhoud.
Gelieve contact op te nemen met Ritty van der Velden: info@satana.nl / 06-53481010

Bang voor paarden?

Bang voor paarden of paardrijden? Maar wilt u toch graag met paarden bezig zijn? Wij hebben hele brave paarden en pony’s en hele kundige instructrices in huis die u of uw kind helpen over de angst heen te komen. We beginnen altijd met de kennismaking met het paard op stal en uw mag zelf uw grenzen aangeven. Daarna gaan we of met het paard aan de hand werken of als u dat aandurft een stukje rijden.
Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Afbeeldingsresultaat voor mail

Zowaar geen paarden, maar ze horen er toch echt bij.
Klik op één van de pictogrammen, om de grote foto te zien.

Ik ben Bandy, een jackrussel. Ik ben dol op snuffelen. Mijn dochter is Whiskey. Knuffelen vind ik wel leuk maar niet altijd, als ik er genoeg van heb loop ik weg. Ook ben ik dol op water, ik spring vaak achter mijn baasjes aan het zwembad in Het allerdolst ben ik dol op slapen, het liefst op de kachel (zou dat de reden zijn waarom ik zo dik ben?)  
   
     
Ik ben dus Whisky en ben de hond van Tamara. Al hadden ze me beter Biertje of Heineken kunnen noemen. Omdat ik regelmatig loop te slepen met lege bierflesjes. Ook frisdrankflessen zijn voor mijn tanden niet veilig. Ik ben een dochter van Bandy . Ik ben 29 januari 2006 geboren. En verder... ben ik HEEEEEEEL lief en nooit stout! *ehum*